Despre noi

  • Sunteti pe blogul oficial al proiectului Coltul ROmanesc.ro   Aici scriem povesti nemuritoare despre oameni, locuri, lucruri, gusturi, arome, sunete, imagini si stari, viata, vise, Cer si pamant. Blog de atitudine, in cadrul caruia luam pulsul vremii si vremurilor.
  • Coltul Romanesc este un proiect umbrela, care pledeaza pentru consumul de produs romanesc si sustinerea micului producator local din zonele cu inalta valoare naturala.
  • Elementul central al proiectului este magazinul online www.coltulromanesc.ro, care isi doreste sa prezinte si reprezinte esenta si spiritul romanesc si se adreseaza unui vast segment de public din tara si strainatate. Un fel de targ online al produselor de poveste, facute cu sufletul si de mainile oamenilor!
  • Coltul Romanesc se construieste in timp si va fi mai mult decat un magazin online. In structura site-ului se vor regasi, pe langa produse si povesti sau campanii, interviuri, recenzii, cronici de eveniment, un calendar al Portilor Deschise la producatorii care fac parte din proiect, detalii despre targuri si manifestari specifice, reportaje de calatorie, sugestii, material documentar, etc
  • Caravana Coltul Romanesc este capitolul offline al proiectului. Totul se invarte in jurul unei masini decorate ca o casuta albastra veche, cu acoperis de tigle solzi si ferestre mici de lemn, acoperite cu perdele din dantela.

www.coltulromanesc.ro – site cu vânzare online de produse locale romanesti, coșuri de cadouri, povești, imagini, sunete, campanii, emoții călătoare, doruri, regăsiri. De fapt mai mult decât un magazin online, este un loc în care adunăm și dăm mai departe, prin lume, spiritul și esența Romaniei.  Doruri călătoare / varietate / pânze și povești / imagini / daruri / rost și rânduială / atenție la detalii / produs cinstit / produs sănătos / produs dichisit / produs eco / produs mândru / produs local / produs românesc / produs frumos ambalat / produs cu poveste / colț românesc / sănătate dulce / made in RO/ boutique / ospitalitate / vești bune de acasă la borcan sau în sticlă / amintiri tesute sau cusute / ambasadori ai bunului gust și ai gustului bun / sustinerea producatorilor locali / exercitii de sensibilitate / demonstratii de atitudine / cosuri de cadouri / Daruim lucruri frumos ambalate, cu un pic de suflet, o poveste, plus emotie care innobileaza.

Arta de a darui incepe prin a cumpara de la tine de acasa, de la ai tai!

— 

 

Coltul Romanesc.ro este un proiect al Fundatie Agapis, prin intermediul intreprinderii sociale Valea Barcaului SRL

 

 

Un comentariu

  1. Chitu Maricica Daniela

    sieu vreau sa arat ce pot coase manual si de ce nu sa vand !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.